Products

SNAP! Stories from The Quran by Family Storybox
April 1, 2022
Bawa Cinta Kita Ke Syurga by Ustaz Pahrol Mohd Juoi
April 1, 2022
Show all

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

RM25.50

Paperback, 328 pages

To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up…
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.
Tapi sebenarnya kan…
Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

5 in stock

ISBN: 9789832423430 Categories: ,
Description

Paperback, 328 pages

To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, “Belajarlah kerana Allah.”
Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up…
Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah.
Tapi sebenarnya kan…
Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

You may also like…